Valg, null søvn og besøk

13.09.2017

Vel overstått valg! Både Huy og jeg gikk ivrig til valglokale på mandag, men utover kvelden skjønte vi at det ikke gikk helt som vi ønsket. Resten av natten ble ikke bedre for meg for jeg fikk overhode ikke sove. Jeg hadde migrene og gikk ned for å sitte i sofaen (det er ofte bedre for både nakken og hodet). Huy stod opp på morningen en gang, og jeg gikk for å legge meg. Fikk fader ikke sove da heller! Ble liggende til 16-tiden, men det var godt å bare hvile litt i hvert fall. Jeg tok en dusj og sminket meg litt for vi skulle få noen venner på middag seinere. Det var så koselig! For en fin gjeng! Da ble liksom alle smerter glemt og at vi fikk en superkoselig middag og kveld. Det eneste er at jeg blir så flau over meg selv, for jeg gjentar meg selv så utrolig mye. Kommer liksom på det etterpå. Jaja, sånn er det! :)

Når de gikk ble Huy og jeg sittende å spille keyboard  og synge, hehe, vår nye hobby! Han spiller og jeg synger, reine dansebandet. Jeg tenkte jeg ville ha bedre flaks med søvnen den natten, men neida. Sovnet i 6-tiden i dag tidlig og våknet 10. Så knappe 3 timer med søvn på to dager. Altsåå hva skjer?!

Uansett, jeg har hatt noen skikkelig fine dager til tross for lite søvn. Mye takket være både Huy og besøket <3 Tror det har litt med den nye gangen vår å gjøre og. Er så deilig når ting ikke er på halv åtte.

Huy skulle til psykolog i dag og jeg ble med for å gå på Herkules som ligger like ved. Lenge siden jeg har gått på kjøpesenter aleine nå, følte meg kjemperar der jeg gikk. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg er i så godt humør når dagene har bestått av smerter, migrene og nesten ingen søvn, men jeg har kost meg sånn oppi alt :) Det er rart for livet har på en måte aldri vært vondere, men aldri vært bedre. Haha! Det er en rar setning. Og så tror jeg virkelig det har noe å si at jeg går mye i vanlige klær for tiden. Man blir jo nesten dårligere av å bo i joggedressen dagen lang.

Vi skal kose oss med Idol Sverige og The Voice, så krysser jeg alt jeg har for at jeg får litt søvn i natt. Håper dere har en fin kveld også :)