TV 2 har publisert saken om meg!

14.04.2017

Jeg er usikker på hvordan jeg skal begynne dette innlegget, men jeg tenker det er på sin plass å starte med et stort TAKK!

Tusen millioner takk til Kjersti Johannesen som tok kontakt med meg, møtte Huy og meg på Gardermoen og nå har publisert saken om meg på TV 2 sine nettsider. Jeg har rett og slett ikke ord! Når hun tok kontakt trodde jeg ikke mine egne øyne og jeg skrev i lykkerus rundt til mine nærmeste. 

Under intervjuet på Gardermoen var hun så utrolig dyktig, lett å prate med og et varmt medmenneske. Denne saken hun har laget fortjener hun all skryt i verden for, det er flere nakkeskadde som har skrevet til meg og sagt at endelig er det noen som skriver det sånn som det er. Så tusen takk Kjersti! Takk for at du nå har hjulpet ikke bare meg og min sak, men alle de andre nakkeskadde i landet, med å bli mer synliggjort. Jeg kan rett og slett ikke få takket deg nok!

Det føltes helt uvirkelig å se seg selv på forsiden av tv2.no i dag. I skrivende stund har 877 personer gitt en like til innlegget, 145 mennesker har delt det og det er rundt 100 kommentarer.

Les saken på TV 2 her

En annen person jeg gjerne vil få takke er Bruno Larsen. 

Bruno er en barndomsvenn av Huy, som tok kontakt da han ble oppmerksom på saken min. Han har virkelig engasjert seg og har allerede kontaktet flere han kjenner, så dette er en kar med skikkelig tak i! :) Bare på noen timer hadde han fått samlet inn en hel haug med flasker og det er flere som vil bidra med mer. Huy fikk akkurat et bilde av der Bruno og to andre fader meg har fylt en hel BIL med flasker! 

Tusen hjertelig takk, Bruno. Helt rått at du engasjerer deg sånn! Dere kan sjekke ut innlegget hans her

Dette er bare litt av alle flaskene!

Det er mange som har skrevet til meg  i dag og jeg takker så masse for all oppmerksomhet og fine ord. Mange av de som skriver er selv nakkeskadde og jeg svarer alle så fort jeg kan. Jeg føler virkelig med dere alle, jeg vet hvor knalltøft dette er.

Flere har allerede donert via vipps, konto og paypal, jeg må bare takke dere så inderlig! Innsamlingskontoen har ikke oppdatert transaksjonene enda, så jeg må vente med å gi oppdatering på den fronten til i morgen. Håper flere vil bidra med penger slik at jeg kommer enda nærmere målet om operasjonen jeg trenger så sårt.

Jeg kjenner at jeg egentlig burde lagt meg litt nå, men jeg er så giret og jeg sitter med tårer i øynene og smil om munnen når jeg leser alle kommentarer og meldinger fra dere, så jeg klarer ikke å legge meg helt enda :) Så mange snille mennesker det finnes der ute! Jeg blir virkelig rørt.