Tirsdag og tannlegebesøk

23.05.2017

Fy søren for et nydelig vær det har vært i dag! Jeg prøvde å leite etter en shorts før jeg skulle til tannlegen, men jeg fant ingen. Hehe! Vi har enda ikke fått garderobeskap her i huset så dere kan tenke dere at det er litt kleskaos.

Jeg hadde helt glemt at jeg hadde tannlegetime i dag, men jeg fikk en SMS med varsel takk og pris. Tok meg litt smertestillende for å klare turen dit litt bedre. Vi skulle innom noen butikker på hjemveien, så det trengtes. Uansett, jeg hadde null hull og fine tenner! Så jeg slapp billig unna. Mye er nok takket være at jeg bruker tanntrå hver bidige gang jeg spiser noe, i tillegg til morgen og kveld. Helt hekta! Har alltid med meg i lommen sånn i tilfelle. Når jeg sa det til tannlegen ble han veldig ivrig og svarte: "jeg og!" :p Heia tanntråd!

Middagen i dag var så nydelig, lenge siden jeg har spist noe så godt! Enkelt var det og. Nudler med økologisk vegetar kylling, bønnespirer, agurk, flere typer sopp og curry :) Nam! Det må vi ha på menyen oftere.

Ellers så har denne lille kobberprinsen bursdag i dag! Gratulerer så masse med 2-års dagen Basse! Søteste lille gutten som er blitt så trygg og god. Han kysser seriøst på kommando når vi sier "suss". Smart liten gris <3 Han har vært gjennom litt av hvert med både forstuet bein (aner ikke hvordan det skjedde) og åpent sår på hodet (som kom over natten), men denne karen er en fighter og klarer seg gjennom alt! Vi har Basse takket være Tine og Andreas i Sandefjord Zoo marsvinoppdrett og omplassering. Anbefaler å sjekke de ut hvis dere er interessert i marsvin. Tine er ble nylig kåret til "Årets dyrevenn" og de gjør en helt utrolig flott jobb med både omplassering av marsvin og fosterhjem for katter for å nevne noe. De er helt rå!