Tirsdag og gave i posten

09.01.2018

Vi har besøk hjemmefra og har kost oss med gode middager à la Huy, Farmen kjendis og filmer :) Jeg har fortsatt ekstra vondt, men det rare er at jeg klarer å kose meg sånn uansett (?!). Det er jeg takknemlig for. 

Jeg klarer virkelig ikke kle på meg ordentlig en gang, gikk seriøst tre dager uten at jeg vasket meg. Hadde så vondt at jeg maktet ikke. For mye informasjon å dele kanskje, men jeg er ærlig og dette er realiteten. Intimgrensene her i huset er sprengt for flere år siden og Huy må være hjemmehjelp når det trengs. Tenk at dette snille mennesket eksisterer? Tenk alt han har ofret og alt han gjør for meg.. Huyms, du e mitt alt <3


Min nydelige russiske venninne, Lisa, sendte meg den kosligste pakke i posten:

Pakken inneholdt tradisjonelt Russisk godteri (blant annet en honningkjeks som var sykt god), et supersøt lite bilde av en plante:

ooog en helt vilt fin tegning av Brummie lummien vår <3 Det er umulig å få frem via kamera hvor fint det er, detaljene er så fine. Det er helt likt på Brum! Føles virkelig som å se han igjen. Jeg kjenner pelsen, den tjukke rumpen og de små snusete leppene hans bare ved å se på det <3 Godteriet glemte jeg faktisk å ta bilde av, hehe!

Se på dette her, er det ikke nydelig?! <3 Hun har fanget bustetrollet vårt helt perfekt.

Tusen, tusen takk Lisa. Du er helt unik! Så ufattelig snill og god <3 

Nå skal vi se The man who knew infinity. Har dere sett den? Hvis ikke, så anbefales den på det varmeste. Jeg både gråt, lo og skammet meg over at jeg aldri har hørt om Srinivasa Ramanujan. Huy og jeg er blitt så glad i skuespilleren Dev Patel, filmen Lion var helt magisk. Magisk! <3 Dere må se begge! (Filmene er basert på sanne historier).

Legger ved dette fine blinkskuddet av meg. Feeling fresh!