Tilbake til "normalen"

29.08.2017

Hei alle sammen, og takk for at dere ikke har glemt meg! :) Dere som følger meg på Facebook vet at jeg har vært syk, men dere andre har jo ikke ant noen ting. Jeg begynner å føle meg litt som mitt vanlige "vonde jeg" og ikke "vondt på toppen av vondt-meg". Hehe! Den siste uken behandlet meg ikke bra, det kjentes ut som hjernen ristet bare jeg pustet. Det var liksom ikke influensa heller, men kunne kanskje minne om det. Ikke vet jeg, kanskje bare kroppen sa stopp.

Siden sist har vi fått et nytt vindu her hjemme! Yay :) Og Huy pusser opp yttergangen vår. Golvet la han for lenge siden, veggfornyere er snart på plass også må vi velge farge. Vi har blå og gråtoner i resten av huset så det blir vel noe i den dur. Me får sjå.

Jeg fikk svar fra noen i reaksjonen hos Dagbladet ang. den saken de publiserte og tok vekk igjen. De hadde jo tatt den fra Se&Hør uten å helt sette seg inn i noe, så jeg fikk forklart at den ble tatt bort for den ikke var løst journalistisk slik Dagbladets standarer for kildebruk krever. De var veldig hyggelige og det var ikke noe mer enn det. Jeg burde kanskje vært litt mer på og spurt om de ville lage en "ny" sak, men helt ærlig orket jeg ikke. Jeg er så lei av å skrive rundt og omtrent trygle om å bli lagt merke til. Jeg svarte at det var ingen problem å få komme i kontakt med kirurg osv. hvis de ønsker det og at jeg har diagnosene svart på hvitt :) De skulle ta kontakt hvis det ble aktuelt å lage en sak.

I helgen, når jeg trodde jeg gikk inn i mine siste timer, hadde jeg så innmari lyst på "klompagraut". Huy serverte det på sengen og jeg virker kanskje ikke så glad utenpå, men inni meg kan jeg love det var fyrverkeri, parader og taler:

Gleder meg skikkelig til høst og kos jeg nå. Tjukke ullgensere, here I come! Og det er jo så mye gøy på TV om høsten, noe som er bra for en ugle som meg som er så mye hjemme :)

Tusen takk til Michelle og Sondre for to sekker med pant <3

Håper at dere er friske og raske, og at uken behandler dere bra :)