Tanker på en onsdag

28.02.2018

Trærne stod så tett at det virket som vi suste forbi strobelys langs veien. Store, høye, nakne stammer. Det er alltid hit jeg drar i tankene når jeg mediterer. Jeg trodde jeg hadde funnet det rommet opp, men det viste seg å være et barndomsminne. Mellom de sterke stammene så jeg små grantrær som ikke kan ha vært så gamle. Noen stod litt på skakke på grunn av den tunge snøen. Tenker de gleder seg til våren og sommeren. Til varme og regndusjer. Til å strekke seg og bli sterkere. 

Det gleder jeg meg til og.


Tusen takk for all støtte jeg har fått etter at jeg gikk ut med nyheten om operasjon i India. Det er jo så mange som gleder seg på mine vegne :) Det varmer skikkelig. Og skjønne Anette da, som sendte oss frokost på døren! Hva har jeg gjort for å fortjene sånne venner?! Tusen takk, for en luksus!

Tusen takk til alle som donerer både via spleis og vipps! Takk til foreldrene til Henriette, Irene og John-John, Stine K. Johnsen for flaskepant! Ble nesten 700,- til sammen i bare flasker!

Og takk til snilleste Eirin som står sånn på med både konkurranser og Spleis. 

I dag har vi hatt koselig besøk som jeg skal fortelle mer om når jeg kan :) Kjenner jeg gleder meg enda mer til å kunne bli mer selvstendig i fremtiden og ikke være så avhengig av hjelp til hver minste ting. Det er ikke så kult når man nærmer seg 31 år!

For dere som bor i Bergen eller på Sotra og omegn er det er fortsatt mulig å delta i konkurransen om gavekort hos fotograf Linn Næsse, gavekort hos Pizzabakeren og Egon. Det blir trukket 7 heldige vinnere :) Sjekk det ut på FB her.

Jeg oppdaterer mer om India når det er noe nytt :)