Tanker og oppdatering

13.12.2017

Jeg ser speilbildet mitt i det lett sotede glasset på garderobedørene. Hovne øyne. Smerter. Er det bekymrede gamle ansiktet virkelig mitt?

Jeg tror solen holder på å gå ned, det ser i hvert fall veldig sånn ut på de fargede solstrålene som trenger seg inn gjennom persiennen. 

Ariel gikk akkurat inn i stuen til Huy og jeg er alene en stund. Svigermor står på kjøkkenet og det lukter restaurant i hele huset. Hva i all verden må hun tro om meg? Jeg som ligger i sengen til solen går ned.

Det er blitt så mørkt i rommet at jeg ikke ser speilbildet mer. Jeg hører Huy i det fjerne, han snakker et språk jeg ikke forstår, men det gir meg en trygghet om at jeg er her fortsatt, selv om det er litt vanskelig å se speilbildet mitt akkurat nå.


Sist torsdag tok vi oss en liten juleferie i Moss, men jeg hadde så vondt og lå mest i sengen. Vi hadde oss en liten tur på Jordbær Pikene der vi koste oss med kake og yatzy, men det var det :) Huy har vært ganske dårlig i det siste, så vi prøvde å slappe av det vi kunne.

Søndag kveld måtte vi dra til Fredrikstad Dyrehospital (fra serien på TV3, har dere sett den?) for Ariel var virkelig ikke seg selv. Når vi sitter på venterommet begynner hun å blø ganske så mye fra baken utover golvet. Det viste seg at en analkjertel sprakk! Stakkars gamlemor <3 Og når en analkjertel først sprekker ut av huden så skjer det selvfølgelig på en søndag kveld! Vi bestemte oss for å dra hjem neste dag. Planen var å dra til Bergen denne uken for å feire jul, men Ariel må gå med en sånn dum skjerm rundt halsen og gå på medisiner i 10 dager. Så vi må vente litt med å dra.

Bilde fra dagen Maximus ble født :) Bilde av Tine // Sandefjord zoo omplassering

Det som er positivt var at når vi skulle plukke opp Basse i Sandefjord fikk vi ta med Maximus hjem! Han er så liten og søøt! Pluss at han er så rolig og trygg at det er helt utrolig. Basse er en superfin storebror, Brum lærte han opp veldig bra <3 Jeg blir helt varm i hjertet av å se de, de koser seg virkelig sammen. I går hadde Max sitt første popcornhopp! Og i dag hoppet han rundt og poppet som en tulling <3 Popcornhopp er noe marsvin gjør når de er veldig glad og det var veldig søtt å se et babymarsvin gjøre det, for han hoppet jo skikkelig høyt i luften :D Så det må jo være et godt tegn.

Formen min er virkelig ikke god og jeg sliter litt med å sitte oppreist om dagene. Huy kjøpte et spill i sted og jeg måtte bare sitte å støtte nakken og prøve å konsentrere meg. Huy gjorde trekk på mine instrukser når det var min tur. Så sånn er livet blitt! :)


Tusen takk til snille Marit som hadde satt flaskepant og blomster på trappen her, det var en utrolig koselig overraskelse! :)

Som siste hus i gata fikk vi omsider pyntet litt til jul vi og, alltid koselig med litt lys. Vi har ikke juletre da, så min Harry Potter julekule henger ved marsvinhuset i år. Happy christmas, Harry! Happy christmas, Ron! Vi må ha HP-maraton i år som fjor, det må ikke gå i glemmeboken <3