Tanker i påsken

01.04.2018

Jeg har aldri hatt noen påsketradisjoner, så det er på en måte ikke noe jeg savner nå mer enn ellers, men jeg må si at denne påsken har vært så fin! Kan ikke helt sette fingeren på det, men det er noe med den roen jeg har nå. Roen over å vite at nå skjer operasjonen snart, billettene er bestilt, jeg kan slappe av. Så har vi kost oss med lange frokoster og Huy har disket opp med deilige middager. Ariel har det også mye bedre, det gleder hjertet mitt! Ikke minst har det kommet så mange koselige hilsner fra dere <3 Det var dog noen veldig tunge dager her, men alt går sånn i surr og jeg husker ikke helt når det var. Hjernetåke! Tror forresten jeg har tatt på meg Huy sin deodorant i dag, for jeg lukter litt mann merker jeg.

Varden gjorde et intervju med meg for ikke lenge siden, dere kan lese det her :)

Kanskje dere lurer litt på marsvingutta og hva som skjer med de? Jeg sørger enda over Brum og Basse, selv om jeg ikke gråter når jeg snakker om de, så tenker jeg på de hver dag. De var så spesielle, dere aner ikke! Kommer aldri til å glemme de. Max (han grå på bildene nedenfor) skulle jo bli den nye kompisen til Basse og de kom veldig godt overens. Når Basse døde fikk vi en eldre kar som heter Fudge som skulle holde Max med selskap midlertidig. Vi prøvde å ikke bli for knyttet til han, derfor har det ikke vært noe bilder her av han her, for planen var jo å få et babymarsvin. Meeen nå er vi jo kjempeknyttet! Haha. Det måtte jo skje. Han er så kosete og god, skikkelg søt fyr. Sandefjord Zoo omplassering skal passe de til det passer å ha marsvin igjen, så får vi se. Det blir gruuusomt å levere de, men det blir jo ikke til evig tid. Jeg kan bare ikke ta meg like godt av de etter operasjonen som jeg gjør nå, så det er det mest fornuftige og det beste for de.

Det er bare en dag igjen av  innsamlingen på spleis nå, klikk gjerne her for å se status eller for å donere en slant :)

Nå er det 2 uker til vi drar og det er ganske sprøtt. Hadde en koselig samtale med storebror i går, det blir liksom mer og mer ekte etter mer jeg prater om reisen og operasjonen. Det skjer snart, dere! :)

Nå kom jeg på noe litt morsomt, dere vet jo at jeg elsker dinosaurer? Når pappa og en av onklene mine først fant ut om dette rare greiene som ble kalt 'interenett', så var det første jeg spurte de dette: "kan man søke på 'dinosaurer'"?? Haha! Tenk at det var det første som poppet inn i hodet mitt. Hadde sikkert spurt om det samme den dag i dag, si!

Ha en fortsatt fin påske!