Takknemlig.

21.02.2017

Nå er det samlet inn 43 027,-! Helt utrolig at det er kommet inn så mye penger på så kort tid. TAKK!

Jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for det folk gjør for meg. Folk kommer med kreative idéer, trøster meg når jeg knekker sammen, donérer og skiver fine ord. 

Jeg må få rette en spesiell takk til Kari Moe, Lisa Hallin, Tine Sollund og Huy som virkelig var der for meg i går!

Jeg får de fineste hilsner fra kjente og ukjente, og det gjør virkelig noe med humøret mitt. Det er rart og godt å ha så mye kontakt med folk, selv om det er bare på nettet.

Jeg snakket med en dame som er i samme situasjon som meg, og vi snakket om smertene og andre symptomer. Smertene er grusomme i seg selv, men så er det alt det andre som følger med. Følelsen av nummenhet/prikking i høyre arm og nederste del av nakken. Det begynner å bli mer og mer vanskelig å utrykke seg og finne ord. Jeg merker at jeg begynner å glemme hvordan jeg skriver ordentlig, jeg som var så flink til det på skolen. Migrenen er også grusom, og det faktum at man alltid helst vil det skal være natt så man slipper å ha det så "lyst". Det å være blind på seg selv, for man går så sjeldent ut. Jeg ser meg i speilet og klarer ikke huske hvem jeg er, hvis dere skjønner? Og en annen ekkel ting: det at jeg gjentar meg selv ørten ganger og glemmer hva jeg akkurat sa. Jeg kan si det samme til Huy tre ganger på rad uten at jeg selv merker det. Eller spørre om det samme ørten ganger. At han holder ut det skjønner jeg virkelig ikke, haha!

Jeg sovnet veldig seint natt til i dag. Alt var vondt uansett hvordan jeg prøvde å ligge. Jeg endte til slutt opp på sofaen, noe som ikke er godt det heller, men det var det beste av alternativene. 

I dag blir nok en stor prøvelse for meg, da vi må ta Ariel til dyrelegen en tur. Hun klør sånn i pelsen sin og vi må sjekke den ene tannen hennes. Huy kunne fint gjort det alene, men jeg vet at Arimor trenger både pappa- og mammatrøst når hun er der. Hun skjelver og er livredd hos dyrelegen :( Har funnet ut at det er bedre å gå med nakkekragen bakfrem, så jeg skal prøve det. Wish us luck!

Tusen takk til tante Anny Karin Turøy og Vibeke Heggernes for de sjenerøse donasjonene som ble gjort dagen jeg startet innsamlingen.