Takk for responsen!

15.04.2017

Tusen takk for all responsen jeg har fått i går og i dag. 

Så mange snille mennesker det finnes der ute! Fra å føle seg veldig alene i mange år og ikke bli trodd, til nå å bli møtt med utelukkende støtte, det er en helt ubeskrivelig følelse. Dette gir meg troen på at alt skal ordne seg.

Og så mange som sprer ordet om saken min, jeg blir så glad! Jeg er og kjempeglad for at TV 2 publiserer flere saker om nakkeskadde, det er så flott at sakene våre kommer frem i lyset og at folk for høre om oss. Jeg venter på telefon fra deg, Bent Høie! :)

  • Dere kan lese om Evy Mette som måtte til Iran for å få hjelp her 
  • Les den tragiske og forferdelig triste historien som familien til Trond Erik Teigen har gått ut med her
  • Thorleis Næss som gikk til sak mot Haukeland Sykehus kan dere lese om her
  • Hvis dere ikke har lest min sak, så kan dere gjøre det her 

Jeg klarer ikke logge av for jeg vil svare alle og holde meg oppdatert på alt som skjer, så jeg hviler ikke så mye som jeg kanskje burde ha gjort, men det er så gøy at det er så mye trøkk! :) 

Det tikker jevnt inn med donasjoner via vipps, men siden banken ikke oppdaterer siste transaksjoner nå i påsken må jeg vente til neste uke med å se hva som har kommet inn. Det kan jo være folk har overført via banken og, det aner jeg ikke. Det blir veldig spennende!

Snille Bruno har stått på i dag og med innsamling av pant, og han klarte å fylle enda en hel bil! Til sammen har han nå samlet inn ca. 45 poser og sekker med flasker! Dette er altså på kun to dager. Han skrev til Huy og meg i går at han ikke gir seg før jeg ligger under kniven, hehe! Han er virkelig blitt vår egen Özil som hjelper oss på veien mot mål :)  Jeg har aldri møtt Bruno, men jeg gleder meg til jeg er bedre og vi kan ta han med på middag og klemme han halvt i hjel.

Jeg har hatt en journalist på besøk i dag og, og jeg håper at saken kanskje er klar til i morgen allerede. Jeg holder dere oppdatert!

TAKK <3