Takk for i dag, God morgen Norge!

21.04.2017

Det var utrolig rart å gå inn denne døren i dag. På en god måte. Jeg setter sånn pris på at God morgen Norge ville ha meg på besøk. 

Sammen i sofaen var jeg heldig å ha med Tone Wilhelmsen Trøen som er stortingsrepresentant for Høyre. Gjengen i studio var kjempesnille og det var ikke noe å være nervøs for. Jeg klarer ikke være noe annet enn ærlig og meg selv, så da er det ikke noe man må "øve inn" og være redd for. Det var en fin opplevelse og jeg er så glad for at jeg fikk sette litt mer fokus på nakkeskadde. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si for det er enda litt absurd at jeg har vært der. Takk, TV 2! 

Innslaget kan dere se HER 

Etter vi hadde vært i studio var Tone snill å tilby en guidet omvisning på Stortinget! Jeg har aldri vært der før og det var en veldig flott opplevelse for meg. Følte jeg gikk på hellig grunn og levde meg sånn inn i alt. Når jeg så de flotte kongemaleriene ble jeg nesten litt sentimental der jeg stod. Jeg er så glad i Kongen! Tusen takk Tone, for flotte samtaler og en fin opplevelse. Jeg som bare sitter hjemme i sofaen til vanlig er jo helt proppet av flotte inntrykk i dag.

Etter Stortinget var det rett tilbake på hotellet for å hvile og sove. Takket være en fantastisk resepsjonist på hotellet fikk vi sein utsjekk og ha rommet helt til 14. Hun var så søt og hadde bekymret seg for meg etter den tilstanden jeg var i da vi ankom hotellet i går. Jeg tror hun het Frida, så tusen takk Frida! Så fantastisk måte du tok i mot oss på.

Etter høneblunden tok jeg en liten kaffe med Kjersti. Hun måtte møte meg i resepsjonen for jeg orket ikke gå mer. Sånne ting er så irriterende, jeg skulle jo gjerne gått på en eller annen kul café, men jeg hadde dessverre gjort altfor mye til å orke det.

Hvis jeg skal være ærlig så føler jeg meg både sterk og stolt i dag. Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg både klarer å reise til Oslo og i det hele tatt fungere. Men skal jeg bli hørt, så må jeg presse meg selv. Og det er jo verdt det, jeg hjelper jo til et større fokus på oss nakkeskadde. Jeg håper ballen ruller videre, jeg skal ikke gi meg.

Nå er vi trygt hjemme sofaen i Porsgrunn. Skal ikke kjede dere med nok en reiseskildring, men det gikk heldigvis litt bedre enn i går. Samme smerter, samme kvalme på Huy, men heldigvis skulle vi bare rett hjem denne gang. 

Takk for all fantastisk respons i dag, jeg er så glad for at dere syns jeg gjorde en god jobb! Utrolig gøy å ha så mange i ryggen.


Jeg vil takke TV 2 og God morgen Norge for en fantastisk mulighet.

Jeg vil også takke Tone for flotte samtaler og en koselig dag!

Tusen takk til Kjersti for alt!! 

En stor takk til Irene og John John for alt de har stilt opp med for Huy og meg i det siste. Dere er skikkelig snill og vi setter stor pris på dere!