Takk for all støtte i 2017!

31.12.2017

Kjære alle sammen <3

Riktig godt nyttår! Tusen takk for all støtte og kjærlighet dere har vist meg dette året. Det satt langt inne å starte denne innsamlingen og jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk det har vært å tatt det steget. Jeg har kommet i kontakt med så mange herlige mennesker og så mange av dere har blitt store støttespillere som jeg har blitt glad i- selv om jeg aldri har møtt dere. Tusen takk for all gavmildhet og støtte <3 Håper dere vil følge reisen min videre, jeg håper at 2018 vil bringe meg enda nærmere målet.

Godt nyttår ønskes dere alle, fra Ariel, Max, Basse, Huy og meg :)

Se på disse to små reinsdyrene :) Så søte og gode venner!

Vi har hatt en veldig koselig jul sammen med familien, det håper jeg dere også har hatt. Vi har ledd og kost oss, spilt mye og bare slappet av. Beste julen på mange år!

Jeg spilte 'gris' for første gang, haha, og det var så stressende at jeg har ikke ord! Haha, det føltes seriøst ut som jeg knakk noen fingre i det jeg desperat slang tommelen på bordkanten!

Huy og jeg fikk mye fint til jul, jeg hadde ikke ventet å få så mye <3 Og vi spiste mye god mat, de lange frokostene hjemme hos storebror og familien er virkelig en favoritt.

Det skjedde samtidig mye som har stresset oss en god del. Vi fikk ny eksospotte, men på veien over fjellet følte vi bilen var direkte farlig å kjøre med. Etter å ha ringt litt rundt kom vi til at det måtte være drivknuten, så vi kjørte veldig forsiktig og passet ekstra på i svingene. Vi måtte uansett kjøre med den hjem og litt ekstra, for vi hadde fått beskjed om at Basse var syk. Vi trodde han måtte avlives nesten umiddelbart og dro direkte fra Sotra for å plukke opp han og Max i Sandefjord. 

På veien over fjellet fikk jeg bestilt time hos dyrlege i Bø neste dag som et siste håp. I Sandefjord var Tine og Andreas to engler som lot oss låne bort en av bilene deres. Den var utstyrt med rød nese, reinsdyrhorn og julelys- helt perfekt med andre ord .

Dyrlegetimen gikk bedre enn forventet og vi fikk heldigvis Basse med oss hjem igjen <3 Han er ikke ute av fare enda og vi skal på kontroll neste fredag, men vi håper at det ordner seg. Det må det bare gjøre. Det er ikke lenge siden vi måtte ta farvel med Brum og Ariel skal opereres 11. januar, det kan bare ikke skje noe med Bassegutt og :( <3

Vi skal la nyttårsaften gå forbi i stillhet så langt det lar seg gjøre. Det er virkelig en dag hverken vi eller Ariel er særlig fan av. Blir vel noen runder med kakao og Ticket to Ride tenker jeg :D


Ønsker dere alt godt i 2018, mine venner. Takk for all støtte :)