Store nyheter!

21.02.2018

Det har tatt noen dager for meg å skrive dette innlegget. Jeg har rett og slett trengt litt tid. Tid til å tenke over alt, tid til å informere mine nærmeste familie og venner, tid til å la det synke inn :)

Jeg skal nemlig opereres om ikke lenge! Altsåååå, det er knapt så jeg tror det selv! Tenk at jeg snart er ved målet! Håper dere vil fortsette å støtte meg den siste biten mot mållinjen. Jeg vet at jeg går noen tøffe måneder i vente, men jeg gleder meg i hvert fall til å få første del unnagjort.

Jeg setter kursen mot India om ikke så lenge, eksakt dato er ikke satt. Jeg har altså skiftet kirurg. Jeg har vært ufattelig heldig og kommet i kontakt med de riktige folkene.

Jeg vil ikke gå ut med store detaljer rundt operasjonen enda og kommer ikke til å oppgi navn på kirurg eller sykehus. Jeg har ikke energi til å 'forklare' og svare på spørsmål rundt akkurat den biten nå. Men jeg kommer selvfølgelig til å ta dere med på reisen! :) 

Dere skal vite at jeg føler meg 100% trygg og sikker på valget jeg nå har tatt.

Tuusen takk til dere som har hjulpet meg til å komme hit, jeg kan ikke få takket dere nok! Jeg skal lage et innlegg om de jeg vil gi en ekstra stor klem og takk til.

Håper dere vil støtte konkurransene fremover, for nå er det siste innspurt! Jeg håper å kunne dra om ikke lenge <3

Vet at mange av dere tenker på Ariel også, og det går veldig fint med henne. Såret har grodd fint og hun tok stingene for noen dager siden. Så nå må alt få gro i fred og ro frem til neste operasjon <3

Jeg holder dere oppdatert! :)