Søndag

22.10.2017

I skrivende stund nyter jeg en glutenfri ciabatta med salat, tomat og vegetarpålegg. Vegetarpålegget smaker seriøst akkurat som løkrull! Jeg har erfart at ikke østlendinger forstår hva jeg mener når jeg sier løkrull og det er litt rart. For det er vel det det heter? Kjøttpålegget altså?

Uansett, vi hadde en koselig dag i går. Jeg er fortsatt deppa over at både Lisa og Gaute er ute av stjernekamp, haha! Lisa var jo helt RÅ! Ok bestemor Hanne, lugna ner. 

I går var vi innom en ny butikk i Skien som heter Holdbart. Det et helt fantastisk konsept! Hittil finnes de fysiske butikkene her i Skien, Vestby og Fredrikstad, men det vil garantert spre seg til flere steder i landet.  De har allerede en nettbutikk dere kan sjekke ut her.  De selger sesongbaserte varer, overproduserte varer, varer som har kort "best før dato", varer som går ut av sortimentet osv. De kjøper inn alle disse varene og selger de til 20-90% lavere pris enn i dagligvarebutikken! Jeg elsker det! Tenk så mange varer som blir kastet i Norge pr. år?! Jeg blir kvalm av tanken. Huy og jeg kjøpte så mye godt! Økologisk saft og knekkebrød, vegetarisk ost, milk duds (oh yes!), is og andre godsaker. Utvalget er superbra, de hadde så mye forskjellig og det er veldig billig. De solgte alt  fra hygieneprodukter til kjøtt. Verdt å ta en titt i nettbutikken altså. Skulle tro jeg ble sponset av Holdbart for denne reklamen, haha, men det er jeg ikke altså. Jeg syntes bare virkelig dette er et så supert konsept!

Vi møtte en liten valp sammen med eieren utenfor butikken og det va så deilig å kjenne litt valpelukt <3 Ariel snuste oss i hjel da vi kom inn igjen i bilen :)

Nakken min skar seg veldig i går og Huy måtte bygge et puteslott til meg i sofaen.  Jeg hadde store problemer med å sove for det var vondt å skulle ligge. Det går litt bedre i dag, nå er den "bare" normal vond :)

Det føles godt å oppdatere og ha dialog med dere igjen <3 Takk for all støtte!