Søndag

30.07.2017

Jeg får helt noia av søndager, jeg. Bare det å vite at alt, i hvert fall det meste, er stengt gjør meg helt gal. Hele verden føles så kjedelig når det er søndag. Jeg hadde sikkert bare vært her inne uansett, haha, men ja. Det er hele følelsen som er kjip. Derfor var det ekstra koselig når besøket som vi ventet i morgen eller tirsdag ringte og sa at de kom i dag! Hurra! :-) Så nå kommer snart søsteren til Huy med mann, barn og hund. Det er jo bare noen dager siden vi så de, men det blir superkoselig uansett.

I går og hittil i dag har jeg bare sovet og slappet av. Huy kom med "frokost" på sengen i dag, og i går laget han karamellkake til oss. Da er det ikke så ille å føle seg 50 % likevel :) Jeg har slappet totalt av og det har jeg virkelig trengt. Jeg skal ta det rolig fremover og ikke presse meg selv. Jeg tror det vil gå veldig fint, jeg :) Så lenge smertestillende tar de verste toppene av smertene, så skal jeg klare meg.

Jeg vil takke for at dere følger meg på reisen min. Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg mener det av hele mitt hjerte. Takk for at dere støtter meg og donerer slik at jeg kommer nærmere drømmen om operasjonen jeg så sårt trenger <3