Søndag

30.04.2017

I dag stod jeg opp seint, men det trengte jeg virkelig. Huy skal ha seinvakt i dag så han hadde tatt buret til B-gjengen, gått tur med Ariel og hadde stelt i stand deilig frokost når jeg kom med. Så luksus! 

Jeg lå litt ute i gresset med Ariel og kastet solsikkefrø til fuglene etterpå. Herlighet så nydelig vær det er! Torsdag hadde vi regn, men i dag skinner solen. Hvis det kommer snø nå så vet jeg ikke hva jeg gjør :p

Det tok for lang tid å sortere alle flaskene i går kveld, så Huy fikk tid til kun en liten pantetur helt på tampen. Nå er verandaen full av ferdigsorterte flasker i sekker. Naboene må jo lure på hva i all verden vi holder på med. Uansett, dette blir pantet på tirsdag eller onsdag :)

Panten fra fredag, lørdag og en liten panterunde som Irene tok kom på til sammen  1719.50,-! Jeg synes det er så ufattelig gøy at dette kommer fra bare pant, det er jo helt sprøtt. 

Jeg takke Jannicke, Tina, Linda, Elisabeth, Eline, Dag, Jonathan, Jackie, Stine og Line for donering av flasker, og en spesiell stor takk til Andrers fra Stathelle som ga oss helt vilt mange flasker! Huy måtta ha seg to-tre turer dit og bilen var stappfull hver gang.

Takket være den store donasjonen på 45 tusen i går gjorde innsamlingen et realt hopp i riktig retning og den er nå oppe i: 186.690,-!