Søndag med alt som hører til

13.08.2017

I dag har vi laget boller og det lukter helt ubeskrivelig godt i huset. I går satt noen av gutta her oppe til ganske seint og spilte Fifa. Jeg lå på rommet ved siden av og så på YouTube videoer om alt mellom himmel og jord samtidig som jeg lakket neglene. Haha! Jeg vet ikke hvorfor, men det var så koselig! Så mange jeg er glad i under samme tak, spredt utover etasjene. Jeg hadde en sånn ro over meg og det var deilig å bare gjøre "ingenting".

Jentekvelden var forresten veldig koselig og det var godt å være med snuppene etter gammelt <3 Planen var egentlig å finne på noe neste dag og, altså på lørdagen, men da kjente jeg at jeg klarte ikke dra noen plass. Linemor kom ut hit en tur heldigvis, så vi fikk sagt hadet før hun måtte dra med jobben.

Huy har så ufattelig godt av å slappe av også, deilig bare å bytte stue i noen uker. Ariel og Charlie burde egentlig bare oppleves, haha, for de to er så morsomme. Akkurat som om de hører sammen, Ariel slapper veldig av sammen med han, noe hun sjelden gjør med andre hunder.

De dagene jeg gjør mer kjenner jo jeg at jeg har mer vondt, men det er jo det at jeg slapper sånn av her. Det er liksom ikke noe jeg må gjøre.

God søndag, alle sammen!