Sommer

14.07.2017

Siden sist blogginnlegg har det vært noen nydelige dager her i Norges fineste fylke :) Jeg har hatt fortsatt god effekt av de nye smertestillende og i samråd med fastlegen har jeg økt til to tabletter daglig. Hverdagen er plutselig blitt mye lysere og jeg kan delta mye mer enn før Jeg gapte over litt for mye for en uke siden, så jeg kjente det godt i dagene etter. Alt i alt vil jeg ikke klage nå, for jeg har det virkelig bedre enn på lenge.

Vi har hatt storebror og familien på besøk i en uke nå, det blir skikkelig sorg når de drar i morgen. 

Bading, sol, god mat, spill og lange sommerkvelder. Er det ikke det livet så vet ikke jeg! Vi har virkelig storkost oss hele gjengen og det at jeg faktisk har kunne vært med på ting har virkelig vært godt for sjelen. Beste sommeren jeg har hatt på mange, mange år.

Den eneste kvelden Ariel var innendørs med oss måtte foreviges! He-he :)

"Fantasi" er og blir mitt favorittspill. Går liksom aldri lei det, jeg. Herregud så engasjert man blir! Og så mange morsomme tegninger det blir ut av det :)

I går skulle strømmen være borte i 4 timer fra midnatt, noe vi helt hadde glemt. Så vi måtte frem med stearinlys og det vi kunne finne her. Det var i grunn ganske koselig :)

Håper alle koser seg i ferien, uansett hvordan været er eller hvor dere befinner dere <3