Snart jul

01.11.2017

Nå er det jaggu ikke lenge til jul, dere! Vi har akkurat pakket inn den første gaven faktisk :) Jeg eelsker å pakke inn gaver, syns det er så gøy å gjøre meg litt ekstra flid med det. Jeg gleder meg skikkelig til jul i år :)

Vi var innom Holdbart i går og der hadde de mange pizza margherita uten gluten! Jeg hamstra for å si det mildt :D Den var supergod!

Vi gikk en superdeilig tur med Ariel i går. Det absolutt beste jeg vet, hvis vi ser bort fra markjordbær, så er det å være i naturen. Jeg elsker det! Ariel ser jo ut som ei bolle, haha, men jeg sverger det er bare pels!

Da jeg fikk Ariel klaffet vi ikke så godt i begynnelsen. Det er rart å tenke på nå, men det var bare noe vi måtte gjennom. Det var i skogen vi virkelig kyttet bånd, så det at jeg klarer disse små turene vet jeg betyr alt for henne. For det betyr alt for meg. Min fine, gode og morsomme sjelevenn. Vi ler av ting hun gjør hver eneste dag og jo eldre hun blir jo finere blir hun <3  Hun er liksom vår ro og glede i alle stormer.

Hvordan kan man ikke le av dette synet nedenfor? Hun springer og er helt gal på enkelte plasser av ruten vår :) 

I dag klarte jeg ikke bli med på tur, men jeg er glad når jeg vet at hun har fått en deilig tur sammen med Huymu <3 :)  

I dag skal vi ha sticky rice med mango til dessert! Har dere smakt det? Det er utrolig godt! Verdt å prøve. Bare husk å kjøp riktig ris, man kan ikke bruke vanlig ris.

Håper dere har en fin tirsdag <3