Skikkelig høst

23.10.2017

Nå er virkelig høsten kommet! Det er det ingen tvil om. Jeg tror ikke vi ser noe særlig til trærne vi plantet i sommer til neste år. Duftsyrinen og et lite grantre kanskje, men de andre ser det skummelt ut for. De mistet alle blader før høsten kom for å si det sånn. Nå glemmer jeg en bitteliten bjørk vi plantet, den har utrolig nok både vokst og klarer seg veldig bra :) Det var den vi hadde minst tro på!

Det finnes jo ikke noe koseligere en høstkvelder spør du meg! En varm og lun stue som titter ut mot den mørke kvelden. Huy har laget en slags benk for å dekke den forferdelige varmepumpen i huset her (vi bruker den ikke for den lager så sinnsykt med lyd) og stuen ble så mye finere! Siden vi ikke akkurat har flust med penger så er den laget av en gammel hylle fra jysk, haha! Må bare få gitt den et lite malingstrøk.

Basse er så tam og det er veldig koselig å se at han er så trygg selv om han må bo aleine en periode. Dere husker kanskje at jeg snakket om at han hadde gått veldig ned i vekt og at vi må gi han en spesiell grøt i tillegg til vanlige pellets, grønt og høy? Vel, nå er han like under 1 kg! Og det er kjempebra :) Han var vel under 700g på det verste. Brum veide jo nesten dobbely, så det sier litt. Han var ganske stor da, men uansett :) Åh, jeg savner den klumpen sånn <3

I dag kom jeg meg opp av sengen tidlig, tok på meg en jeans i steden for joggis, sminket meg og Huy kjørte meg Panduro så jeg kunne kjøpe noen småting jeg kan putle med hjemme, hehe! Vi var også innom min favorittbutikk, Jula :D Så var planen at vi skulle handle mat, men da hadde jeg så vondt og klarte jeg rett og slett ikke mer. Så nå er jeg trygt plantet i sofaen igjen. Jeg hadde veldig lyst til å få kjøpt en ramme til bildet som Lisa tegnet av Brum, men kanskje det er best å vente til vi faktisk får det. Jeg er bare så ivrig :)

Tine (oppdretteren til Basse) tipset meg forresten om en nakkestøtte på e-bay som jeg har bestilt. Den gleder jeg meg til å prøve! Den ser litt rar ut, men om den er god så gjør jo ikke det noe :)

Håper dere har en fin start på uken! :)