Siste innlegg fra India del 1

15.05.2018

Skrevet 13. mai

Okei, etter jeg la ut sist innlegg ble jeg så utrolig dårlig i magen. Jeg har jo vært oppblåst og hatt mine dager med «glutenhumør» her nede, men onsdag toppet det seg. Er det ikke det ene så er det det andre! Det finnes masse vegetarmat her, det er jo mer vanlig en retter med kjøtt, men vegetar og glutenfritt er vanskelig og ender ofte opp veldig kjedelig. Jeg får gjøre mitt beste! Vi fant en Sparbutikk her og der hadde de faktisk ingen kjøtt for salg i det hele tatt. Ingen kjøttdisk foråsidetsånn. Hurra for det sier jeg :) 

Vi drar forresten hjem på sjølvaste 17. mai og er hjemme 18. Selv om vi aller helst skulle ønske vi var sammen med gode venner og feiret bryllup i England i går, så gikk naturlig nok ikke det.

Magen min har satt en stopper for det meste, men jeg våget meg med på et bollywood show ikke langt fra hotellet og det var sinnsykt gøy! Råflotte kulisser, kostymer, lysshow, sang og dans. 

Etterpå skulle vi spise litt, men det gikk ikke lange tiden før jeg måtte tilbake på rommet .Jeg har hatt veldig vondt de siste dagene også, men jeg holder motet oppe og er positiv. 

Nå har ikke jeg kunne fulgt treningen når jeg har slitt med magen, men alt jeg har gjort hittil er jo ikke forgjeves, det er jeg flink å huske på. Jeg sang på badet i sted og Huy ropte inn: «har du vondt nå, selv om du er så glad?». Da ble jeg litt stolt over meg selv egentlig, for det var jo et tegn på at jeg ikke viser at jeg har vondt. Selv om det er helt greit å gjøre altså! Det er bare greit å vite at jeg ikke klager for mye :)  

Det var 43 grader her den ene dagen, men merkelig nok føles det ikke så varmt. Må bare oppklare at når jeg sier at jeg går til fysio så er ikke dette noe jeg kunne hatt muligheten til hjemme. Jeg tror seriøst ikke jeg hadde fått dette opplegget noe annet sted om det ikke hadde vært for kirurgen som valgte å ikke operere. Hvis ikke det var for han ville jeg kanskje lagt her med stiv nakke og angret bittert. Jeg har valgt å kutte de typiske vanlige smertestillende og gått en mer holistisk retning, noe jeg så langt er utrolig fornøyd med. Dette er også etter tips fra kirurgen, noe jeg synes er helt rått :)

Gratulerer med den store dagen i går, T + C :)


Les del 2 HER