Pantedag

15.08.2017

I dag våknet jeg til at det lå en sak om meg på Dagbladet+, men nå er saken plutselig borte. Veldig rart! Jeg ante ikke at de skulle publisere noe om meg i det hele tatt og ble naturligvis veldig sjokkert og glad da jeg så det, men jeg skal prøve å kontakte de og høre hvorfor den plutselig er borte.

Bilde fra søndag når vi hadde boller med på grillings med familien :)

Jeg har ganske vondt i dag, kjenner at nakken virkelig ikke er sterk nok for å bære hodet. Så jeg går stadig å hoder det litt "oppe" ved hjelp av hendene. Jeg skal uansett prøve å bli med på besøk til broren til Huy og familien. Det skal nok gå fint <3

Ellers har Huy, min svigerinne og gutta gjort en helt super innsats med å pante flasker i dag! I løpet av ferien har mange snille folk levert flasker i carporten her og det har hopet seg opp masse pant :) Det resulterte i hele 1683,-! Jeg burde lage et eget innlegg som omhandler panting, for det er til sammen komt opp i veldig mye! :)

Altså, seee på disse små logrerumpene her <3

La oss bare si at spillkveldene her har ført til mang en latterkrampe! Nedenfor er Huy sitt nesehorn og storebror sin tolkning av Arfrika. Haha! Dette kommer jeg til å savne.

Dere hører fra meg når jeg har fått oppklaring i saken hos Dagbladet :)

Håper alle har hatt en fin start på uken, i morgen er det fader meg onsdag allerede. Vi skal snart vende snuten hjemover, men håper at dagene går sakte frem til da.