Pant, besøk og intervju i Raumnes

02.05.2017

I går kom interjuet av meg i nettavisen til Raumnes ut, det gikk meg rett og slett litt hus forbi. Dere kan lese artikkelen her

Vi har hatt besøk i dag, men dessverre kan jeg ikke si så mye om det enda. Koselig var det hvertfall! Jeg kommer med oppdatering om det når jeg kan.

Huy fikk tatt en liten panterunde i dag så det har minsket litt på verandaen her. Nesten litt trist! Hehe. Håper vi får inn enda flere sekker med pant fremover. Hvis noen har tips til hvem jeg kan kontakte må dere gjerne gi en lyd. Lapper i postkasser har hittil ikke vært noe respons på, men det har vært masse respons når Bruno og vi har lagt ut på disse "kjøp og salg" gruppene på facebook. Så hvis noen vil ta på seg den jobben i nærmiljøet hadde jeg blitt veldig takknemlig! Det er litt jobb, men man kan få inn mange tusen på få dager.

Jeg har ommøblert litt i huset til B-gjengen og de ble så fornøyde! Hoppet rundt og var så glade. Beste jeg vet når dyrene i huset har det bra. Jeg tror ikke noen av de har så mye å klage på :)

Psst! For de som lurer på hvor jeg har kjøpt nakkekragen, så kjøpte jeg den i Barcelona. Men den finnes på e-bay og, bare søk etter Vista neck brace eller Vista collar.