Pakking pågår

27.03.2018

Vanligvis når jeg skal reise noe sted, så pakker jeg på natten til avreise eller samme dag, det eeer så typisk meg. Denne gang er det litt annerledes og jeg har så smått begynt pakkingen allerede :) Jeg kjenner jeg begynner å glede meg litt nå. Tror jeg i hvert fall, haha! Huy kjøpte noen geniale lange reiseputer på Clas Ohlson, som man kunne vri i den vinkelen man vil :) Tror de kommer til å bli flittig brukt. Vi har også slått oss løs og kjøpt en ny sekk til turen :P Kjenner jeg gruer meg en smule til flyturen. Eller faktisk mest til mellomlandingen, direktefly hadde vært så mye bedre!

I går var vi på sårsjekk med Ariel igjen, jaggu ikke gjort på et knips disse operasjonene hun har vært gjennom.  Alt så fint ut og stingene skal fjernes over påske. Hun spiser godt, strekker seg normalt og snorker seg gjennom dagene. Hun er veldig ivrig ute og vil gå lange turer, så Huy må begrense henne og passe på.

Jeg gråt meg i søvn natt til i dag, fikk plutselig en "smell" i nakken da jeg hadde gjort reint huset til marsvina. Det skal så lite til :( Huy vet ikke hva godt han kan gjøre for meg i de situasjonene stakkar. Jeg blir alltid så fortvilet når jeg får en knekk, for jeg føler meg som verdens verste kjæreste. Tenk at han holder ut dette livet med meg liksom. Han lyttet og trøstet meg, til slutt sovnet jeg heldigvis. Det var nok godt for oss begge å få hvile.

Det er en dum tankegang, men nå som det er så kort tid til vi drar tenker jeg på en måte at jeg kan presse meg til ting og at det ikke er så krise om jeg får ekstraekstra vondt. Helt tåpelig, jeg må jo ta hensyn uansett :( Jeg så ut som dette når jeg våknet i dag:

Nydelig. Man kan vel si at jeg har følt meg finere og i bedre form.

Skjønne Marit kom med påskeroser, herlig kort og flasker på døren i går. Så koselig gjort! Hun har støttet oss så mye <3

Og tusen takk til Hege M for påskebukett og et søtt påskeegg fylt med smakfulle drops!

Tusen takk til min tidligere romvenninne fra folkehøgskolen, Tone <3 Hun har malt et nydelig bilde som hun hadde budrunde på til inntekt for operasjonen min. Det varmer hjertet mitt! Takk snilleste, Tone <3 

Takk for at dere klikker dere inn her og fortsetter å følge meg :)