På vei til dr. Gilete!

26.03.2017

Nå skal vi snart kjøre til Gardermoen :) Satt hjertet i halsen på fredag, for da fikk jeg en melding om at flyet var kansellert! Heldigvis hadde de booket oss til et fly som gikk noen timer seinere. Puh! Takk og pris.

For å toppe den panikken, så ringte Huy meg når han leverte gutta i Sandefjord tidligere i går og sa at bilen ikke ville starte. Jeg tenkte først "pytt-pytt, ring pappa så kan han fikse det over telefonen". Så lett var det ikke. Tine, Andreas og nabomannen måtte skubbe bilen i gang, men når Huy slo av bilen her hjemme så ville den ikke starte igjen. Typisk vår flaks! Irene og John John kom for å sjekke om det var batteriet, men det var det ikke. Dette kunne jo ikke komme på et verre tidspunkt! Tine var snill og tilby å kjøre oss til Gardermoen, og det takket vi ja til. For noen fantastiske folk vi kjenner altså, vi er utrolig heldig. Tusen takk, Tine! 

Jeg har fortsatt ingen nerver eller spenning i kroppen med tanke på å møte dr. Gilete, jeg synes bare det skal bli godt å få se han og få snakke med han personlig. Det er jo litt viktig. Det er jo mye lettere å stille spørsmål og forklare ting når man faktisk ser personen. Jeg skal altså bare på en konsultasjon.

Snakkes fra Barcelona!

Takk til Tine som passer B-gjengen, og takk til Henriette som passer Ariel <3