Overraskende og utrolig koselig!

21.06.2017

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, for jeg har aldri fått et så uventet og koselig besøk før. Like etter at jeg hadde spist middag kjørte en bil inn i tunet. Huy og jeg skjønte overhode ingenting, men vi gikk ut for å se hvem det var. Jeg klarte ikke helt å koble det med en gang, men det viste seg at det er en helt rå dame som heter Hege som jeg har hatt mye kontakt med i forbindelse med nakkeskadene.

Vi har hatt timeslange telefonsamtaler og vi klaffer utrolig godt, og i dag kjørte hun altså helt uventet inn på tunet her <3 Jeg ble så glad at det var like før tårene kom! 

Hun hadde den fiiineste kurven fylt med både juice og jordbær, og hun hadde med håndplukkede blomster og en pose fylt med gaver til meg! Er det mulig å være så snill?! Jeg følte det var bursdagen min! Jeg fikk noen superfine solbriller, sovemaske, gelemaske som kan varmes og fryses, strikk/armbånd og et herlig blad jeg kan kose meg med. Jeg ble så ufattelig glad! Tusen takk, Hege! At du kom på besøk i dag var det beste som kunne skjedd.

Som dere vet er det er ikke vanlig for meg å ha sånne spontane og deilige dager, så dette er var virkelig helt utrolig. 

Hege er superflink med planter og trær! Så jeg spør alltid henne hvis det er noe jeg lurer på :)

Jeg ville ikke at dette vakre mennesket skulle gå! Huy må kjøre meg på besøk til henne om ikke lenge, det er det ikke tvil om <3

Jeg var forresten hos fastlegen i dag! Det har jeg glemt å fortelle dere at jeg skulle. Den godklumpen der, alltid så grei. Han vil at jeg skal prøve noen andre smertestillende og Huy var snill og hentet de på apoteket før i dag. Jeg skal trappe gradvis opp over en periode på 4 uker. Det blir spennede å se om de fungerer! Jeg tar første tablett i kveld før jeg legger meg. Kryss fingrene for meg :)