Oppdatering

26.06.2018

Hei alle sammen! Beklager for dårlige oppdateringer. Jeg er så usikker på om jeg skal fortsette å blogge, da må jeg i såfall skifte plattform. Jeg har jo et ønske om å dele fortsatt, men kanskje ikke ha like stort fokus på nakkeskadene. Jeg får se :)

I går hadde Ariel bursdag, og hun ble hele 11 år! Fine tuttemor. Vi ventet til varmen ga seg og gikk en god tur med henne. Det vil si: vi gikk veldig seint på tur. Det pleier vi aldri å gjøre egentlig, så vi merket at Ariel var litt trøtt på turen. Gleden var stor da vi dro frem en leverpostei fra sekken :) Rambla jo helt av glede for henne, haha!

Huy og jeg feiret med en kroneis hver :) Jeg angret på at jeg ikke kjøpte to, for Huy hadde så vidt begynt på sin før jeg hadde slukt min. Ingenting nytt der altså.

Ellers nyter jeg nyter sommeren og det går veldig fint med meg. Jeg hadde besøk av en journalist i dag, i anledning en oppfølgingsak etter India, det var veldig hyggelig.

Akkurat nå her jeg sitter har jeg ganske vondt og hodepinen har dundret de siste timene. Jeg tenker at det er et naturlig resultat av litt mye lys og turen i går. Ikke minst at jeg sitter å roter rundt på macen her. Jeg har fortsatt en utfordring med sol og klarer ikke helt å finne balansen. Jeg er uansett ved godt mot, kan ikke noe for det :)

I morgen kommer slekt til traktene, det blir kjempekjekt! Både Huy og jeg gleder oss masse til besøk :)

Håper dere har en fin sommer!