Oppdatering på siste nytt

23.04.2018

Det er vanskelig å vite hvem av dere som får med seg hva når ikke alle er på Facebook, men dere som ikke har fått med dere møtet mitt med kirurgen, trykk HER. Dere kan se videoen selv om dere ikke har Facebook (håper jeg) :) Etter videoen ble publisert har jeg vært hos kirurgen igjen, og sammen med teamet er avgjørelsen tatt: operasjon er ikke anbefalt. Jeg begynner treningsopplegget med alt det innebærer allerede i morgen :D Jeg er utrolig spent og glad!! Helt ubeskrivelig at jeg er her, traff denne fantastiske kirurgen og at jeg slipper operasjon! Kan seriøst nesten ikke tro det.

Ellers gjør vi svært lite her nede. Jeg trodde det kanskje skulle bli litt tid ved bassengkanten, men jeg klarer rett og slett ikke. Burde kanskje prøve et bad, det kan jo være deilig for nakken. Vi er for det meste på rommet, men for noen dager siden hadde vi oss en liten rusletur for å mate løshunder. Liker egentlig ikke det ordet, men det er jo ikke sånn at vi går rundt å mater dyr som folk eier akkurat.

Da jeg var noen måneder i Thailand for mange år siden (tror det er 10 år siden), så tok jeg en hund til dyrlegen for hun måtte amputere foten. Herregud for en fantastisk hund, så glad og et helt fantastisk lynne. Jeg hadde tatt henne med hjem uten å blunke hvis jeg hadde hatt penger til det, men karantenen ville blitt så dyr :( Jeg tenker fortsatt på henne hver eneste dag. Jeg kommer aldri til å glemme henne og de andre hundene jeg ble kjent med den gangen. Matet de tre ganger for dagen, noe som inspirerte menneskene rundt de til å ta litt bedre vare på de også. Kommer aldri til å glemme når hun hadde blitt kvitt den vonde foten og kom løpende i mot meg, en sånn glede har jeg aldri i mitt liv sett. Jeg hadde det på film, men dessverre så har den forsvunnet gjennom årenes løp, men her er noen bilder <3

Se forskjellen i ansiktet hennes! Hun ble kvitt feber, hjerteorm, en pels FULL av flått og en forkalket, fæl fot. Huff jeg må skifte tema ellers begynner jeg å gråte. Det kostet under tusenlappen å forandre livet hennes, tenk det!


Huy og jeg koser oss selv om vi ikke har så mye å gjøre på, det er ikke akkurat som livet i Porsgrunn er party og utflukter heller :p Når vi dro hit tenkte jeg at litt over 4 timers tidsforskjell ikke var noe å snakke om, men det er faktisk litt forvirrende. For utenom nakken, så har jeg vært plaget med hodepine, men i dag er første dagen jeg kjenner at den har lettet. Det er utrolig deilig! Jeg er ikke så glad i typisk sommergarderobe hjemme, så det at man må gå litt påkledd her nede gjør meg egetnlig ingenting selv om det er meeeget varmt.

Det er litt stress med nettet her, derfor blir det ikke like hyppige oppdateringer her som på Facebook og Snapchat, men jeg skriver mer her når jeg kan :)

Tusen, tuuusen takk for all støtte de siste dagene!