Oppdatering på innsamlingen

21.10.2017

Jeg skulle så inderlig ønske jeg kunne tegne. Det å kunne tegne et menneske, en gjenstand, hendelse, et dyr eller en følelse for den saks skyld. Tenk så fantastisk! Da jeg gikk på steinerskolen både malte og tegnet vi mye, men jeg var uten tvil den dårligste i klassen. Haha! Jeg tegnet så barnslig i forhold til alle de andre.

Jeg har nevnt henne før, men jeg har blitt kjent med en fantastisk jente i Russland som heter Lisa. Hun er superflink på alle teknikker innen maling og tegning. Hun overrasket Huy og meg med denne nydelige tegningen av Brum i går <3

Se på de fine detaljene! Densøte munnen hans <3 Vi ble veldig rørt og glad over at hun ville gi oss en så fin gave. Hun holder på å lære seg norsk så jeg vet hun forstår når jeg sier: tuuusen takk, Lisa!

Hvis dere vil kjøpe en fin julegave til noen dere er glad i anbefaler jeg å ta en titt her.


Nå er det på høy tid med en oppdatering på hva alle dere har vært med på å samle inn til operasjonen min! :)

 Ja, nå har vi faktisk nådd hele 250.614,-! Jeg vil takke alle som donerer, panter og gir oss flasker, selger unna klær, selger vafler og andre ting for å hjelpe meg på veien mot operasjon. Det er takket være dere at jeg har kommet nesten halvveis mot målet! :) Tusen takk!!

Nå er det helg og vi prøver å kose oss så best vi kan. Det er så rart å ikke høre de små koselydene til Brum og jeg gråter fortsatt mye. Tenk at et så lite dyr kunne fylle hjertene våre og huset vårt opp med så mye kjærlighet? Det er virkelig ikke sånn at store dyr betyr mer enn de små. Basse er en god trøst og han blir sikkert lei all kosen han får kom dagene :)

Håper alle har en fin lørdag! :)