Oppdatering på både Ariel og meg

22.03.2018

Føler at denne bloggen handler om Ariel og meg, haha, men hun er jo hele livet mitt! :) Og jeg trenger å vite at hun har det bra og er frisk før jeg legger ut på min reise.

Bustemor <3

Hun hadde operasjon på tirsdag og nå er eeeendelig faenskapen fjernet og den siste jurlisten er borte! Selv om hun var både redd og hadde vondt når vi hentet henne på klinikken, så tenkte jeg bare "nå er det over og hun er trygg". Vi kunne endelig slappe av. 

Natt til i går var grusom og hun fant ikke roen. Jeg sovnet som en stein (?!), men Huy var våken med henne hele natten <3 Vi hadde jo daua hele gjengen her i huset om ikke han hadde stått på som han gjør. I går var vi på sårsjekk og fikk skiftet plaster (hun blødde mer denne gang) og det samme skal vi i morgen. 

I dag har hun logret masse og slappet av. Spist har hun og <3 Så heia Ariel! Min superstar som takler ALT.

Igjen et stort takk til teamet på Din Dyreklinikk i Sandefjord! Ikke minst Bente som har utført operasjonene. Og takk til Tine som tipset oss om denne klinikken!

Så var det over til meg. Som kanskje er det mest interessante for dere :) Vi har tatt vaksiner til turen i dag og vi snoker på billetter i midten av april! Ææææ. Er ikke det sykt? Tenk at jeg snart er i India. Tenk at jeg snart skal få operasjonen som jeg har ventet på så uendelig lenge. Jeg reiser med medisinsk visa og alt skal være i boks. Jeg tenker å avslutte innsamlingen om 11 dager, når Eirin sin Spleis er ferdig. Da er "alt" over! 

Innsamling eller ei, jeg kommer til å oppdater dere hele veien! :) Det er takket være dere at jeg har kommet så langt! Takkeinnlegg, tanker og mer kommer!

Dere hører fra meg! :)