Oppdatering og bursdag

14.03.2018

Tusen millioner takk for alle hilsner på bursdagen min i går! Jeg hadde en helt fantastisk dag :) Jeg tok dobbel dose med smertestillende, for alt jeg ville var å komme meg på café! :D Vi koste oss veldig og når vi skulle gå fikk vi melding av en kompis som lurte på om vi skulle møtes på café, haha! Han satt klar med en bursdags-smoothie, så jeg ble veldig glad for det <3 Jeg hadde tidenes pensjonistbursdag, men det var helt perfekt.

Line og Trude overrasket med en nydelig rosebukett på døren, og i dag fikk jeg en nydelig kimono som jeg ønsket meg av Huyen, Olav og kidsa <3 Flere andre ga meg donasjoner på Spleis og Vipps i bursdagsgave og det gjorde seriøst at jeg smilte hele dagen. Jeg er så takknemlig! Tusen takk, alle sammen! :)

Jeg valgte å gå uten nakkekragen, for jeg ville føle meg litt normal. La oss bare si at jeg var helt ødelagt når jeg skulle legge meg. Jeg så helt vrak ut, men jeg er veldig glad for at jeg hadde en koselig bursdag takket være Huy og alle dere.

Se på disse snasne prisme brillene! Haha :) Jeg kjøpte de for slikk og ingenting på e-bay for en stund siden, tenkte de kan være grei å ha med i snippsekken til India. Så blir det lettere å sjekke mobilen / lese uten å måtte bevege hodet så mye. Vet ikke om jeg får bruk for de, men de skader jo ikke å ha de i tilfelle.

Nå nærmer operasjonen til Ariel seg med stormskritt, og så fort hun er operert og trygg skal vi bestille biletter til India. Håper at dere vil være med å støtte meg nå på siste innspurt <3

I dag har vi hatt journalistbesøk og jeg oppdaterer om når og hvor saken kommer ut :)