Olavsberget

17.07.2017

Sist fredag hadde vi en koselig tur til Olavsberget sammen med storebror og familien. Jeg badet ikke, men var storfornøyd over å være i form til å bli med :)

Vi tar oss nok en tur over fjellet hjem til familie denne sommeren, jeg kjenner det var ekstra stas å få hilse på min yngste nevø som kom til verden i mars <3 Snillere liten baby har jeg aldri møtt før. Moss står også på menyen en gang i løpet av sommeren, håper bare smertestillende fortsetter å ha god effekt. Typisk at effekten bare varer i begynnelsen, men jeg skal ikke ta sorgene på forskudd. Kanskje holder de meg i sjakk frem til operasjonen :)

Det har vært noen rolige dager siden gjengen dro. I går når kirkebjellene ringte her i nabolaget (ja, vi bor like ved en kirke), så ulte Ariel noe voldsomt. Slang hodet opp mot sky og ulte alt hun kunne. Det er jo vanlig for polarhunder, men Ariel har seriøst bare gjort det to ganger i sitt liv. Så det var noe litt trolsk over det hele :) Kanskje hun savnet alle sammen.

Legger ved noen bilder av dette radarparet. Charlie er virkelig som en hale etter gamlemor og de er_så_søte! Det som var litt dumt er at Ari har løpetid, så hun var ganske streng de første dagene. Det bedret seg heldigvis, og nå skal Charlie være glad han ikke er her, for nå er det hun som er innpåsliten. Ha-ha!

Snipp og snapp

Tusen takk til Trude og Craig som fortsatt panter flasker! <3

Takk til snilleste Bruno som nylig pantet flasker i Sverige <3

Herlige Karin kom med flere sekker med pant i forrige uke, tusen takk! <3 

Jeg oppdaterer på hvor mye innsamlingen er oppe i, i morgen. Så følg med :) Ellers håper jeg alle som har mulighet kan være med å donere noen kroner slik at jeg kommer noen steg nærmere operasjon :) Alt hjelper!