Nytt år, nye muligheter

06.01.2018

Jeg har hatt en ganske så kjip start på det nye året av mange grunner. Ariel må som kjent opereres, men i går fikk vi vite at Basse må under kniven og. Vi har kanskje aldri hatt dårligere råd enn akkurat nå og jeg har mest lyst å gjøre som Michael Scott og hive henda i været og si: "I_declare_bankruptcyyyy!" hahaha :D Se HER. Alt ordner seg, jeg vet det. Heldigvis er både Basse og Ariel forsikret <3 Min største bekymring er uansett om det går bra med de. Det er ikke bare-bare å operere et marsvin og Ariel er jo ingen valp lenger akkurat. Men de er sterke, det skal de ha! Så dette må bare gå fint. Jeg har en ekkel følelse på at vi er på vei inn i noe nytt, uten at jeg orker å fundere på hva. Det er et mørke på veien der framme, klarer ikke å skyve det fra meg.

Når ting går til helvete rundt oss så spiser vi is, er oppe seint og finner løsninger :) Og så ler vi. Masse. 

Her har dere meg i en spillpause! Haha. Jeg ser på det bildet og tenker: der harru livet mitt, gitt! (Må også legge til at dette bildet gir et veldig feil og stygt inntrygg av fargen på veggen.) Ang. Ticket to Ride så har jeg faktisk begynt å vinne litt! Det gledes!

Nakkesmertene blir stadig verre og jeg er så sykt øm i bakhodet. Det er ikke sånn øm som andre nakkeskadde beskriver det (føler ikke jeg har det så ille), men jeg kan best beskrive det som å være hårsår på innsiden av hodet. Nakken er utrolig svak og det er ikke bare-bare å gå med nakkekragen hele tiden heller, for da kollapser nesten nakken når jeg tar den av og nakken må klare seg for egen maskin.

Jeg må sende en stor, superstor takk, til Tine og Andreas for lån av bil i det siste <3 Hvordan vi skulle klart å komme oss to ganger til dyreklinikken i Gvarv uten den hjelpen, det aner jeg ikke. De er så fine mennesker begge to <3

Men dere, hvis dere har pant til overs etter jul og nyttår, vær så snill å donere den til meg. Da hadde jeg blitt så glad :) Del gjerne dette innlegget på FB <3 Fortsett å spre ordet om saken min, det er nesten bare sånn vi kan dra dette i havn. Tusen takk for alle som engasjerer seg <3