Ny artikkel ute

04.03.2018

Jeg lå lenge både i går og i dag før jeg klarte å komme meg ut av sengen. Det blir ofte sånn. Enten har jeg for vondt til å stå opp, ellers syns jeg at jeg våkner så tidlig og orker ikke tanken på at dagen skal vare så lenge. I dag har det vært skikkelig fotballsøndag her i heimen. Det har sin sjarm det og syns jeg :)

Til dere som ikke følger meg på FB eller har fått det med seg, så har herlige Kjersti laget en ny sak om meg som dere kan lese HER 

Både Huy og jeg er veldig takknemlig over at en ny sak er ute og ikke minst at saken min blir fulgt opp. Veldig fornøyd over hvordan den ble og :) Jeg er heldig som treffer så mange fine mennesker på min vei! Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger og støtte siden artikkelen kom ut! Setter så stor pris på det :)

Selv om ikke konkret dato er satt for min operasjon, så håper jeg at jeg er i India før sommermånedene begynner. Ariel sin operasjon er satt til 20. mars og jeg tenker mer på henne enn meg selv akkurat nå. Så om drøye 2 uker forsvinner den andre jurlisten og hun skal ta nye røntgenbilder av forandringene i brystet hennes. Hun blir faktisk 11 år til sommeren. Hun blir bare finere, søtere og morsommere med årene :) Huy skulle skifte på madrassen min i stuen jeg lå på over en lengre periode, men Ariel ville ikke flytte seg med det første.

I morgen har Huy bursdag! Vi har jo bursdag veldig tett (jeg har 13. mars) og vi pleier alltid å se Little miss sunshine og lage kirsebærkake og tiramisu. Hehe! Festløvene som vi er. Skulle ønske jeg kunne feire han ordentlig, det hadde han virkeliiig fortjent! Kanskje jeg kan diske opp med middag til neste år? :) Det er lov å håpe! 

Spleisen som Eirin har opprettet til inntekt for saken min nærmer seg faktisk 25.000,-! Det er helt rått! Dere kan bidra / sjekke den ut HER