Når vi gikk tom for rundstykker

05.12.2017

Jeg er liksom ikke helt tilbake til mitt vanlige vonde jeg enda, ting er enda litt ekstra, men det er så mye koselig som skjer fremover, så jeg prøver å ikke dette helt i dass. I dag skal vi på middag til noen venner (jeg er så håpløs og må ha med egen mat, haha!) og i morgen skal vi hente vår nye marsvingutt!! Jeg gleder meg så sykt myeeee! Håper Bassefar blir glad for å få en liten venn. Jeg tror det! Ingen marsvin skal bo alene <3 Har lyst å skrive det på en banner og ture rundt i gatene, hehe! Neida. (Joda).

Og jeg fikk en e-post tilbake fra NOAH i går, ang. den usmaklige snobbejakten på tamender. De er på saken og håper at i år blir siste år disse godseierene får holde på med dette. Jeg heier på NOAH og håper de klarer å få slutt på dette.

Jeg har nevnt mange ganger at det er mye mat jeg ikke tåler. Jeg tror mange nakkeskadde har det sånn? Spesialister jeg har snakket om spør meg alltid om disse tingene også. Jeg blir virkelig dårlig av det meste og jeg kan få munnsår av alt fra mandler til bringebærsyltetøy, men heldigvis ser det ut som både mage og munn ser ut til å like de fleste glutenfri alternativer. Da ser jeg ikke ut som jeg er gravid, ingen sår blusser opp i munnen og jeg må heller ikke ha et toalett i nærheten. Dessverre er det ofte sånn av alternativer uten gluten smaker litt funky.

For rundt en måned siden oppdaget Huy og jeg noen rundstykker fra Fria på Holdbart. Vi kjøpte først en pakke og heiv de i ovenen så fort vi kom hjem. De var suupergode! Til og med Huy likte de :) Det var små biter av epler i de også, såå digg! Så Huy heiv seg i bilen og kjøpte alle pakkene de hadde, haha.

Det høres kanskje ut som jeg overdriver, men disse rundstykkene har virkelig vært et lyspunkt i hverdagen. Det å våkne om morgenen og vite at man kan spise en deilig frokost med noe man faktisk tåler... jeg har ikke visst hvor mye det kunne bety!

Naturlig nok gikk vi tom. Det måtte jo skje en eller annen gang. Jeg ble bare liggende i sengen og orket ikke stå opp. Huy var søt og kom opp og spurte om det var noe han kunne lage til meg og der brast jeg i gråt. Jeg lo litt også, for det var så tragisk å gråte over noen rundtstykker som var tom! Sier litt om hva de små gledene betyr for meg. Og når Huy faktisk forstår meg gråt jeg bare enda mer av glede. Asså, jeg er ikke lett å leve med, haha!

Gleden var derfor veldig stor når Fria ville sponse meg med en rekke produkter! :D Jeg ble skikkelig glad! Sånne ting skjer bare ikke meg :D Tok et kjapt bilde før vi måtte fryse de, men sjekk her da:

Mine elskede havrefrallor er blant denne gjengen, og det er også alt fra pepperkakedeig til pølsebrød. Jeg gleder meg til å spise meg gjennom alt! De kanelbollene er jeg redd ryker meget snart, hehe!

TUSEN TAKK FRIA!

Nå skal jeg gosse meg litt på sofaen med Ariel før vi skal dra. Det er heldigvis bare like oppi nabolaget her :) Jeg må bare nevne dette: Basse har sin egen lille korg og pleier å ligge ved siden av Ariel i sin store korg om kveldene. Hvor søtt er ikke det?! Har ikke fått tatt noe ordentlig bilde av det, men trust me det kommer :)

Takk for alle fine og støttende ord i det siste! betyr masse for meg <3