Når pannekaker er det eneste som hjelper

11.03.2017

Huy dro til Moss for å besøke familie i går, men før han dro lagde han tidenes beste amerikanske pannekaker til meg. Appelsin, sjokolade og smørkrem. Så utrolig godt! Det ble gårsdagens middag for meg :) Tusen takk, Huyms! 

Jeg reagerer egentlig veldig dårlig på all mat for tiden. Jeg tåler nesten ingenting virker det som, men av og til er det bare pannekaker som hjelper på humøret. Koste hva det koste vil! I går var en sånn dag.

Over til noe helt annet. For noen uker siden kom jeg i kontakt med en hyggelig dame som ville vite mer om situasjonen min og om hvordan jeg har kommet til at operasjon er eneste løsning for meg. Nakken hennes er ødelagt, men hun har ikke muligheten til å dra til Tyskland eller England for å ta stående MR enda. Jeg gråt av fortvilelse dag for jeg skulle så indelig ønske jeg kunne hjelpe! Hadde jeg hatt penger hadde jeg betalt hele turen for henne. Det er så viktig at hun får svar på akkurat hva som er galt slik at hun kan planlegge veien videre. Det å gå til diverse behandlinger og "spesialister" her i landet kan jo gjøre vondt verre. Jeg føler meg så hjelpesløs, jeg vet jo så altfor godt hvor grusomt det er å ikke vite.

Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger og fine meldinger, folkens. Jeg setter uendelig stor pris på at dere støtter meg og vil følge meg på denne reisen.