Når man gråter av glede

05.07.2017

Jeg vil titte innom og si at jeg har hatt noen skikkelig deilige dager. Kanskje det bare er placeboeffekt siden jeg vet at jeg har begynt på ny medisin? Jeg vet ikke. Jeg vil ikke tenke så mye over det, jeg vil bare nyter hver dag jeg klarer å gjøre noe.

I går var jeg med på tur sammen med mine to trofaste sjelevenner. Det er ikke akkurat en topptur det er snakk om, men en fin halvtime til et vann i nærheten. Det er jo åresvis siden jeg har kunne gått en tur som dette og nå har jeg gjort det to ganger. Da er det klart at jeg gråter av glede :)

I dag lå jeg i sengen helt til klokken 2, jeg kjente at jeg hadde behov for å hvile skikkelig. Spiser en god frokost nå mens jeg skriver og ser på Ariel og Huy styre rundt i hagen :) 

Nå er det dette med hukommelsen min da, den er jo ikke helt på topp, så jeg vet ikke om jeg fortalte dere om nakkestøtten? Den har jeg gitt litt opp. Den gjør faktisk vondt verre og jeg har kommet til at det er bedre for meg å faktisk støtte med hendene. Vet ikke hvor lurt det er, men selv om nakkestøtten faktisk støtter nakken og det er bra, så får jeg veldig vondt på en annen måte. Så det blir jo bare rør. Mange er helt avhengig av disse kragene, men vi er vel alle forskjellige. Det funker bare ikke for meg.

Håper jeg klarer å få ordentlig frem hvor mye slike dager betyr for meg. Jeg føler meg så utrolig heldig og glad! Håper sommerdagene deres er fylt med samme glede :)