Når hodet ikke henger med

04.03.2017

Det kan hende jeg har nevnt dette før, jeg er faktisk ikke sikker, kortidsminnet mitt er ikke det det engang var! Haha. Høres ut som jeg er 100 år, men det er noe som følger med disse nakkeskadene. Jeg glemmer ord og utrykk, og har store vanskligheter med å skrive. Det er dager der hodet rett og slett ikke henger med i det hele tatt. Veldig fortvilende og slitsomt.

Pappa kom på besøk i går og det er alltid like koselig. Jeg har helt glemt at Huy og jeg drar til London på mandag. Jeg hadde en legetime der, men den ble avlyst. Hotell og fly var bestilt uten mulighet for avbestilling så vi får gjøre det beste ut av det. Det blir nok en prøvelse, men jeg ser frem til hotellseng og takeaway. Skulle ønske vi kunne gå på musikal, shoppe og gå på loppis, men det får bli etter operasjonen! :)

Ellers håper jeg noen av dere vil kjøpe et eksemplar av det fine bildet Lisa har laget til innsamlingen min. Hun har ikke fått solgt noen enda, og jeg hadde blitt veldig glad om noen ville kjøpe det. Bildet koster 10$ og pengene går til saken min. Klikk HER for å komme til det. 

Jeg håper dere alle har en fin lørdag! Takk for at dere støtter meg :)