Miniferie

26.07.2017

Vi har dratt til Huy sin mamma i Moss hvor vi skal bli i noen dager. Søsteren og broren hans med familie er her, så vi er en god gjeng med voksne og barn. Jeg er så takknemlig for at jeg kunne være med denne gang, de siste gangene har jo Huy måtte dra aleine.

For noen dager siden kom en utrolig herlig dame innom oss med en sekk panteflasker. Ariel koste med sønnen hennes som akkurat hadde fått av seg gipsen på armen, og vi hadde en hyggelig prat. Det var skikkelig hyggelig at dere stakk innom, tusen takk <3

Jeg nyter dagene og setter virkelig pris på alt denne sommeren gir meg. Alle rundt meg er så forståelsesfull, det er så godt å kjenne <3

Når Huy tok disse bildene tenkte jeg veldig på at etter operasjonen kan jeg ikke snu nakken på denne måten mer. Tenk så rart det blir? Altså, det er en liten pris å betale for å få mindre smerter, men det blir jo uansett litt rart.

Håper dere alle nyter ferien sammen med familie og venner <3 Kanskje ikke alle av dere har ferie, men dagene kan jo nytes for det :) Selv prøver jeg virkelig å leve i nuet og ikke tenke så mye på om smertestillende ikke vil ha like god effekt om en stund. Det var noen dager her da jeg fokuserte litt for mye på det, det blir jo litt tullete.