Mat, mat og mer mat

29.03.2017

Det var ganske varmt her i dag, men jeg føler meg virkelig ikke i form og pakket meg inn i en høyhalset genser. Og ja, jeg fant sticken til minnekortet! :) Så her er litt bilder fra i dag. Jeg føler virkelig ikke jeg gjør annet enn å spise og det er nok ikke så langt unna sannheten heller. Vet ikke hvor mange ganger jeg har sendt Huy på Carrefour for å kjøpe baguetter, ost og smør. Føler jeg aldri blir mett.

Vi bestemte oss for å prøve den vietnamesiske restauranten i nabobygget, og det svarte til forventningene! Glemte å ta bilde av vårullene før de ble spist, ha-ha!

Vi har tatt kvelden her og jeg sovner nok tidlig i dag, håper jeg. Blir en lang dag i morgen. Litt kortspill og baguetter til middag nå, så er jeg fornøyd :) 

Håper alle dere snille mennesker har det bra, så koselig at dere følger meg på reisen min. Håper det ikke er så altfor lenge til jeg møter dr. Gilete igjen :)

(Det var noe merkelig som skjedde med innlegget fra konsultasjonen min med dr. Gilete, alle kommentarene forsvant :( Hvis det er noe så er det bare å ta kontakt med meg :) )