Mandagskveld

06.11.2017

I dag var vi innom stallen hvor vi var heldig å få kjøpe høy til Basse (og hans fremtidige venn). Det er jo rett og slett ran å kjøpe det i dyrebutikken! Dessuten er det mye koseligere å kjøpe det hos en bonde.  Marsvin skal ha en ganske sammensatt kost, det er det ikke alle som vet. Det er blant annet veldig viktig at de får i seg masse gode grønnsaker med C-vitamin, for dette er noe de ikke produserer selv. Føler egentlig at de ikke har så ulik kost fra det jeg har! Hahaha.

Jeg ble hektet på farmen når Line var her. Har jeg nevnt det? Det skulle ikke mer enn en episode til! Det eneste som er så kjipt er at det begynner så seint. Kanskje det bare er jeg som er blitt 90 år. Jeg skal uansett se det i dag :)

Jeg måtte kjøpe meg en pithaya (dragefrukt) på butikken for jeg trengte litt farge i livet på denne kalde og mørke mandagskvelden. Smakte ikke stort, men fin var den!

Apropos litt vanskelige navn, det var en søt dame som skrev til meg for noen dager siden og lurte på hvordan Huy uttaler navnet sitt :) Tenkte jeg kunne skrive det her og :) På norsk uttales det enkelt og greit Hy :)

Jeg skal komme med et innlegg i løpet av uken der jeg forteller litt om hva all pantingen har bidratt til. Det er nemlig komt inn ganske så mye penger takket være flasker og bokser :) Da trenger jeg hjelp til å regne alt sammen foråsidetsånn. Tall er min absolutt svakeste side, hvis vi ser bort fra nakken :p

Håper dere har hatt en fin start på uken!