Mandag

20.11.2017

Da var uken i gang med jobb og skole for mange. Kjennes alltid deilig ut med mandag for meg og, da er liksom verden litt i gang igjen :)

I dag skulle vi hente Brum og få han hjem igjen til oss hvor han hører hjemme. Jeg klarte meg fint, helt til jeg satt der med esken i hendene. Jeg savner den lille pandaen så mye! Brummie Lummien vår. Jeg har laget en passende urne for han og det føles fint å kjenne kjærligheten hans litt igjen. Basse er en stor trøst for oss, som oppdretteren sier: han er mer som en hund. Han kysser på kommando og sier i fra når han er både sulten og mett :)

Jeg måtte også hente ut en resept på apoteket og kjøpe meg en ny deodorant på helsekosten. Haha! Livet.

Burde jo være mulig å ta av den pumpen og 'ledningen' på nakkekaragen, men så fancy er den altså ikke. Jaja. Hvem bryr seg :)

Jeg føler at folk ofte blir litt deppa i disse vintermånedene, men med meg er det virkelig stikk motsatt. Nå slipper jeg sol og det sterke lyset :) Blir mørkt tidlig gjør det og, passer meg helt supert :D Det skal sies at denne sommeren som var faktisk var den beste på lenge og jeg klarte meg veldig bra, men det er noe ekstra med disse månedene her. Og så er det fader meg snart jul!

I morgen skal vi på et veldig koselig besøk som jeg gleder meg masse til <3 Skal slappe helt av og legge meg tidlig, så er jeg klar for bilturen. Huy skal kjøre meg dit, men han skal gå en lengre tur med Ariel sånn at jeg kan ha litt jentetid :) Win-win! 

I dag blir det ferske våruller og det gledes! Er det farmen i dag og?! Håper det :D