Lørdag!

27.05.2017

Dere som følger meg på facebook har nok allerede fått det med seg, men i går skjedde det noe utrolig herlig. Det tikket inn en meldig fra storesøsteren min der hun forteller at sønnen til en hun kjenner hadde stått i 3 timer og solgt vafler, saft og kaffe til inntekt for nakkeoperasjonen min! Denne gutten heter Colin og har virkelig et hjerte av gull. Jeg er fortsatt i sjokk og kan ikke tro hvor nydelig og snill han er. 509,- klarte han å samle inn, det er jo helt rått! Se den flotte standen han laget da! Med et stort skilt og alt mulig. Dette kommer jeg aldri noen sinne til å glemme, Colin! TUSEN TAKK <3 

I dag har jeg lagt som et tulling rundtom i hagen og Huy har styrt på her :) Det begynner å bli veldig koselig her nå, kjenner at jeg slapper mer og mer av i hagen. Skal vise mer når Huy er ferdig med det siste bedet :) Hvis jeg hadde orket skulle vi spilt litt kort på verandaen seinere, men det får bli en annen dag.

Jeg sovnet veldig seint natt til i dag, men når jeg først sovnet sov jeg kjempegodt! Det var så utrolig deilig. Ellers i dag har jeg spist masse is og drukket mangojuice med mynte til den store gullmedaljen. Kjenner jeg er sliten i smertene, hvis det gir mening. Akkurat som kroppen har fått nok. Tenker jeg skal prøve å slappe litt av i sengen.

Disse gode gutta får aldri nok av løvetann :) En stor favoritt! Kan nesten se det i de små ansiktene. Fine B-gjengen vår.

Håper alle har hatt en deilig lørdag i solen!