Lørdag og vondt

04.11.2017

I går var en ganske dårlig dag og jeg kjente det så fort jeg våknet. Når vi var å handlet måtte jeg sette meg i bilen og fra der gikk det egentlig bare nedover. I dag ble jeg med på butikken igjen, wohoo saturyay, men nakken skar seg så inn i granskauen da jeg tittet bort på skiltet til en frisør for å se om de hadde tatt ned reklamen for fargespray til halloween (?!). Siden det har jeg vært parkert i sofaen.

Ja, dere ser vel at jeg kanskje ikke har mitt livs beste dag :p (Til og med Ariel tror at vegetarpålegget er kjøttpålegg.)

Huy og Ariel var på en superlang tur i dag. Det eeer så kjipt å ikke kunne bli med på sånt :( De koste seg i hvert fall veldig, selv om Ariel var litt halt når hun kom sliten inn døren her. Litt hvile så blir det nok bra <3

Lille Basse cookie <3 Han er en ekspert til å lage både madrass og dyne av høy, hehe! Han gleder seg til å få en liten venn snart! Det gjør vi og. Vi savner Brum så sårt, håper en ny lite venn kan lette litt på smerten. Basse er en tøffing som klarer seg forbausende bra aleine selv om han ikke liker når vi alle er ute av huset. Heldigvis for han er ikke det så ofte :)

Utsikten fra kjøkkenvinduet :p

Hahaha! Disse to altså. Ariel kom inn og skviiiste seg bak Huy <3 Hun sov egentlig søtt her, men åpnet selvfølgelig øynene når jeg dro fram kamera.

Håper dere har en koselig lørdagskveld i høstmørket :)