Legebesøk

15.09.2017

Etter å ha snakket med bestevenninen min på onsdag, så bestemte jeg meg for å ringe legen torsdag morgen for å høre om jeg kunne komme til samme dag. Jeg hadde fortsatt ikke sovet noe og det begynte å gjøre vondt og ikke få søvn. Eller, ikke akkurat vondt, bare veldig tungt. Øynene tåret noe umenneskelig og det føltes som jeg konstant bar på verdens største nys. Legen var dessverre på kurs, men jeg kunne komme til i dag. Takk_og_pris! Jeg har jo nesten ikke sovet siden søndag og det går jo ikke. Fastlegen ga meg noe å sove på og nå gleder jeg meg enormt til å få litt søvn i natt! Fy flate det skal bli deilig!

Så dette er et trøtt fjes som gleeeder seg til å sove! Humøret er merkelig nok fortsatt på topp, men jeg er utrolig tung i hodet.

Vi har tatt turen til Moss en liten tur og det veldig koselig, vi koser oss alltid her. Rart å tenke på at det hadde vært utenkelig bare for noen måneder siden mtp smertestillende. Huy trodde ikke jeg skulle klare å gå ut av bilen på fergen, hehe, for jeg så helt ferdig ut der jeg holdt på å gnikke ut øynene mine. Jeg måtte ha svele foråsidetsånn! Den er så sinnsykt god. B-gjengen er plassert hos Sandefjord Zoo - Bueråsen marsvinoppdrett og omplassering, og Ariel er med oss som alltid :)

God natt! :)