Koselig dag i solen

20.07.2017

Tirsdag var en rar dag for hodepinen kom og gikk litt gjennom dagen. Det ble heldigvis en ekstra koselig kveld når Huy disket opp med den beste kveldsen jeg noensinne har smakt. Nysteikt glutenfritt brød med kremost, brie, jordbær, basilikum, sitronskall og balsamicosirup. Jeg får vann i munnen bare jeg snakker om det. Yum! Det må dere prøve hvis dere vil pimpe brødskiven en dag. Det er det jeg sier, selv på de kjipeste dagene er det noe bra som dukker opp :)

I går fikk vi besøk av storebroren til Huy, konen og sønnen. Det var så søtt med en liten sjarmør som tasset rundt her og matet Ariel med pinner og agurk :) Så snill og forsiktig liten gutt. 

Vi grillet laks og hadde noen rolige timer i solen før de kjørte videre. Denne sommeren ass, den er virkelig den beste jeg kan huske. Så mange fine folk på besøk og jeg slipper å ligge inne på et mørkt rom :) Det er sprøtt å tenke på at det er sånn livet kan være etter operasjonen. At da er jeg som alle andre på en måte.

Tusen takk til snille Linda som kom innom med to fulle sekker med pant i går! <3

Og tuusen takk til en helt fantastisk snill kar som nok en gang overførte 2000,- til innsamlingen! Han har nå til sammen donert 12.000,-! Er ikke det helt vilt?! Tusen hjertelig takk! Du vet hvem du er <3