Kosekveld og liten tur

25.10.2017

Vi hadde en veldig koselig kveld i går <3 Supergod mat og en trist film stod på menyen! Av en eller annen grunn hadde hverken Huy eller jeg sett The Horse Whisperer (ja, den med Robert Redford), men det blir nok første og siste gang foråsidetsånn. Den var jo så dramatisk og trist! Ja, selvfølgelig gråt vi hele gjengen, hehe, men det var en veeldig fin film.

Så fikk vi kose med søtnosen Meeko. Han er en sjenert liten kar, men vi har vunnet hans tillit da vi har passet han noen ganger når matmor er på farten. Såå søt liten kar som vi har blitt veldig glad i :)

Jeg merket jo at jeg hadde nakken med meg i går, eller ikke med meg, hvis jeg kan si det sånn :p Jeg tror uansett ikke det hadde vært noe verre eller bedre om jeg hadde vært i sofaen hjemme, det spiller jo egentlig ingen rolle hvilken sofa jeg sitter i liksom. Jeg har fortalt før at når jeg snur på hodet av og til så "smeller" det til, og det skjedde litt i går. Kirurgen fortalte meg at det er på grunn av press på hjernestammen. Så lenge jeg holder meg fattet går det helt fint :) Og jeg koste meg uansett SÅ mye. Huff det er kanskje dumt at jeg er så positiv, jeg tror ikke alle skjønner de sinnsyke smertene jeg har hver dag. Jeg klarer bare ikke klage og sture over disse smertene hele tiden, jeg gjør det aldri ellers og da er det så unaturlig for meg å mase om det her. Jeg har vondt uansett hva jeg gjør eller hvilket humør jeg er i.

Kvelden sluttet en smule seinere enn noen oss hadde sett for seg, men som Huy alltid pleier å si "vi må jo leve litt!", haha :) Mys!

Mjau-mjau fra Meeks <3

I dag har det vært helt nydelig vær her! Litt av en kontrast til i går. Huy skulle gå en tur til 'Bøkkekåsa' med Ariel og jeg ville bli med. Det er en liten tur altså! En fin sti ned mot vannkanten :) Der vi tok noen bilder i sommer hvis dere husker :) Jeg tok på meg nakkestøtten og la i vei med godt mot. Både Ariel og Huy ville snu for jeg sleit veldig et lite stykke der, men jeg vurderte det sånn at det gikk fint å rusle videre. Det var magisk å høre fuglekvitter og kjenne solen <3

Se på denne gamle selen vår <3 Jeg dør av cuteness!

Ha en fin onsdag da dere! :) Takk for alle koselige meldinger og ord dere sender min vei <3