Kosekveld

08.09.2017

Når jeg la meg i går var jeg merkelig nok veldig glad. Selv og jeg hadde vondt så koste jeg meg sånn. Pakket meg godt inn i dynen og så på en dårlig serie før jeg la meg. Regnet pisket lett på ruten og Huy beroliget meg med snorkingen sin. Etter hvert hoppet Ariel opp og la seg strakt ut ved siden hans, haha! De to der :) Jeg tror jeg lo høyt, men jeg husker ikke helt. Jeg bestemte meg for at når jeg våknet skulle jeg sminke meg og ta på meg normale klær uansett hva. Så krysset jeg fingrene for at jeg orket å bli med på en liten handlerunde. Og det gjorde jeg :)

Nå har vi spist en god laksemiddag og jeg gleder meg til smågodt og The Voice. Skikkelig koselkveld :) I mellomtiden ser vi et program som heter Hundens hemmelige liv og jeg griner som en unge. Så mange fantastiske historier, jeg orker ikkeeee. Blir for mye for meg! Haha. En hund hadde blitt gitt bort og så løp den fader meg 680km hjem til sin opprinnelige familie igjen!

Jeg snakker ikke så ofte om B-gjengen her på bloggen, men de har det veldig bra altså :) De står fortsatt i sitt store bur her i stuen og vi har fast kosetid hver kveld. Vi pleier å ha de i en liten hundekorg på fanget. Basse ligger i de rareste stillingene, både oppå og rundt Brum. Basse sliter litt med vekten dessverre, men vi gir han en spesiell "grøt" for marsvin morgen og kveld (han elsker det!) i tillegg til de vanlige grønnsakene, pellets og høy, og han går saaakte men sikkert opp i vekt <3 Ikke noe å si på matlysten i hvert fall!

To bestevenner <3