Jobber universet i mot oss?!

07.04.2018

Det virker som hver gang det skjer noe bra i livet til Huy og meg, så kommer det en smell like etter. Denne gangen var intet unntak.

Vi fikk brev i går om at operasjonen til Basse, hvor han døde seinere på kvelden, ikke blir dekket av forsikringen. Så logger jeg inn for å se om jeg får noe igjen på skatten, men neida, jeg må betale en god slump. Ringer fortvilt til Huy og ber han sjekke sin, han må og betale ganske mye. Første gang for oss begge og det er jo det siste vi trengte akkurat nå.

I dag var det ny dag og nye muligheter, men hva skjer? Joda, Huy sin ebay konto blir hacket og det blir trukket 1200,- før Huy er kjapp med å sprerre/slette sensititv informasjon.

Gi_meg_styrke! 

Burde jo ikke være lov med så mye dritt etter hverandre. Jeg må bare glemme disse dagene her. Jeg er glad vi snart er i India og har andre 'problemer' å tenke på :)

Ariel sin infeksjon får bedre og bedre for hver dag, jeg kliner på honningsalve flere ganger om dagen :) Føler jo at vi er dyreplagere nå som hun må gå med halsbånd. Vi går KUN med sele på henne ellers. Jeg synes halsbånd på hunder er noe realt dritt. Jajaja, jeg vet at store hunder trekker og bla bla, men det finnes gode seler som forhindrer det og, uten at man struper de og ødelegger skjoldbruskkjertelen. Sorry hvis jeg virker litt sinna nå, men jeg virkelig hater halsbånd. Selv om det alltid har vært sånn, betyr det ikke at det er rett.

Over til noe annet: jeg gleder meg til den nye sesongen av The Handmaids's Tale kommer på HBO, jeg! Elsker nerven i den serien. Ellers kan jeg tipse om My Next Guest needs no introduction med David Letterman. Har aldri hatt noe sans for den fyren, men dette programet er fantastisk og nå liker jeg han veldig godt. Gjestene er og helt midt i blinken. Favorittepsiodene mine er de med Obama og George Clooney. Ellers må dere se He Named Me Malala (ligger på Netflix). Den så vi når vi var på besøk på Nesodden for en stund siden og jeg syns det var utrolig interessant å få vite hele historien til Malala. Hun er også gjest i serie til Letterman, det var derfor jeg kom på det.

Det er tomt og rart uten marsvingutta og Huy her i huset, men Ariel og jeg koser oss. Jeg gleder meg over tanken på at Huy henger med venner og slapper helt av. Det fortjener han mer enn noen.

I morgen skal jeg være med en venninne og det gleder jeg meg veldig til! :)