Jeg trenger hjelp fra dere

14.05.2017

Jeg trenger litt konkret hjelp og jeg håper det er noen ildsjeler der ute som vil hjelpe meg <3 

  • Jeg trenger noen på Sotra, Bergen eller andre steder i landet som kan samle inn flasker til inntekt for saken min
  • Jeg trenger noen som kan stelle i stand et loppemarked

Dette fører så mye gode ringvirkninger med seg, for ikke bare setter det fart på innsamlingen, men så utrolig mange får med seg saken og sprer ordet videre om nakkeskadde sin situasjon her i landet.

Det mye å be om for det er klart det er litt jobb med både loppemarked og panting av flasker. Men om man går sammen en gjeng så er det ikke så altfor mye jobb :)

Send meg en melding på facebook hvis noen av dere vil ta på dere noen av disse jobbene, det hadde vært så fantastisk om dere ville det!


Litt etter jeg startet innsamlingen fikk Huy en melding fra en gammel barndomsvenn, Bruno, som han ikke hadde snakket med på mange år. Vi ble begge rørt av hans umiddelbare engasjement og det pågår fortsatt. Bruno er et eksempel på at det virkelig er mulig. Hittil, i følge mine beregninger, har han har samlet inn 7542,- ved å samle pant rundt i Østfold! Det er virkelig helt, helt fantastisk. Når innsamlingen står stille, jeg er tom for idéer og jeg er redd for at alle glemmer meg, så får Bruno meg til å klamre meg til håpet. Huy og jeg er så evig takknemlig, B! Jeg gleder meg sånn til å en dag møte deg!

Jeg fulgte Bruno sitt eksempel og la ut en post på "Kjøp, salg og bytte i Telemark" på facebook, og på et blunk var det mange som svarte at vi kunne hente flasker hos de. Noen kom på døren med flasker, men for det meste var det Huy som kjørte rundt og hentet. Han brukte en effektiv ettermiddag på å kjøre rundt. Når han var ferdig hadde vi hele verandaen stappet full av søppelsekker med flasker!

Til sammen med det folk har vipset over av pant er det samlet inn litt i underkant av 10.000,- kun fra flaskepant! Det er jo ganske sykt å tenke på.

Hvis noen har andre gode idéer er det selvfølgelig bare å g meg beskjed :) Kanskje er du medlem av er idrettslag som kunne fått til noe? Eller du går i en klasse som kunne hatt kakesalg eller lotteri? Det finnes så mange ting man kan gjøre, men jeg trenger hjelp for å få dette til.

Hvis noen av dere har flasker og vil bidra, klikk her